Galerija

Kontakt-Info

[ o nama]

Gala Concept

Gala Concept je jedinsinstven spoj minimalno invazivanog pristupa dentalnoj estetici, estetici lica i pre svega očuvanju zdravlja! To je spoj estetike – simetrije i harmonije, tj lepote i zdravlja uz očuvanje prirodnih struktura zuba lica i tela! Korišćenjem “ Gala“ organskih proizvoda iz naše kolekcije, produžavamo i čuvamo vašu lepotu i mladalački izgled kako osmeha tako lica i tela! 

Dr. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću. Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!

[ naša strategija ]

Concept

Gala Calm je filozofija i metod našeg rada pri postizanju cilja kome smo posvećeni.

Gala Calm

Gala Concept je jedinsinstven spoj minimalno invazivanog pristupa dentalnoj estetici, estetici lica i pre svega očuvanju zdravlja!

Gala Concept
kontakt

U takvoj atmosferi izgradjujemo odnos uzajamnog poverenja koji nas lišava straha i kočanica da nešto nećemo moći i da je to nešto što nas čeka ružno i bolno iskustvo.

Kako to postižemo?
gala concept
[ Dr Mirjana Milutinović]

Idejni je tvorac GALA brenda i GALA koncepta!

Edukaciju i praksu sticala je u zemlji i inostranstvu i učila od najboljih!
  • Prim.Dr Miodrag Stojković, Beograd
  • Prof. Dr. W.Rosenstein DDS MSD, USA
  • Prof. Dr. Hans Pancherz, Spain
  • Dr.med. Dent Marc Geserick, Germany
Dr. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću

Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!

FILOZOFIJA

Ako ste poklonik lepog i volite da se na Vama vidi skladna i otmena lepota, dolaskom u Gala Dent po usluge, Vi ste na pravom mestu! Za pacijente kao što ste Vi, želela sam da omogućim prijatan i nadasve opušten ambijent koji oslobađa straha i neprijatnosti, a zatim i omogućava nesmetan rad pri kreiranju Vašeg osmeha!

Mi u Gala Dentu smo rasli, usavršavali se i razvijali tokom 2 decenije duge prakse, čineći samo najbolje za naše klijente. Rezultat toga je da smo izrasli u GALA BRAND, holističku sinergiju svih svojih polja interesovanja i rada, kao sto su Gala Dent, Gala Beauty, Gala Life i Gala Invest. Gala je brand i koncept koji sam imala čast da predstavim na poziv „Serbian City Club-a“ iz Velike Britanije, u maju 2017. godine u Londonu, u Richmond House, 79 WhiteHall!

Gala Dent nije samo ordinacija

To je mesto dobre energije gde se spajaju i zajedno dišu ESTETIKA, SIMETRIJA i HARMONIJA, vođene rukom profesionalaca i znalaca!

[ testimonials ]

Šta kažu o nama

"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Marija Lepovski
Komisar eu CCPT
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Evan Mcdoland
Košarkaš
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Kristina Lević
ZDRAVSTVENI RADNIK