Galerija

Kontakt-Info

[ o nama]

Gala Concept

Gala Concept je jedinstven spoj minimalno invazivanog pristupa dentalnoj estetici, estetici lica i pre svega očuvanju zdravlja! To je spoj estetike – simetrije i harmonije, tj lepote i zdravlja uz očuvanje prirodnih struktura zuba lica i tela! Korišćenjem “ Gala“ organskih proizvoda iz naše kolekcije, produžavamo i čuvamo vašu lepotu i mladalački izgled kako osmeha tako lica i tela! 

Dr. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću. Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!

Dr spec. Mirjana Milutinović
[ naša strategija ]

Concept

Gala Calm je filozofija i metod našeg rada pri postizanju cilja kome smo posvećeni.

Gala Calm
Calm

Gala Concept je spoj minimalno invazivanog pristupa dentalnoj estetici, estetici lica i očuvanju zdravlja!

Gala Concept
Gala concept

Izgradjujemo odnos uzajamnog poverenja koji nas lišava straha i kočanica da nešto nećemo moći i da je to nešto što nas čeka ružno i bolno iskustvo.

Kako to postižemo?
gala concept
[ Dr Mirjana Milutinović]

Idejni je tvorac GALA brenda i GALA koncepta!

Edukaciju i praksu sticala je u zemlji i inostranstvu i učila od najboljih!
  • Prim.Dr Miodrag Stojković, Beograd
  • Prof. Dr. W.Rosenstein DDS MSD, USA
  • Prof. Dr. Hans Pancherz, Spain
  • Dr.med. Dent Marc Geserick, Germany
Dr. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću

Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!

FILOZOFIJA

Ako ste poklonik lepog i volite da se na Vama vidi skladna i otmena lepota, dolaskom u Gala Dent po usluge, Vi ste na pravom mestu! Za pacijente kao što ste Vi, želela sam da omogućim prijatan i nadasve opušten ambijent koji oslobađa straha i neprijatnosti, a zatim i omogućava nesmetan rad pri kreiranju Vašeg osmeha!

Mi u Gala Dentu smo rasli, usavršavali se i razvijali tokom 2 decenije duge prakse, čineći samo najbolje za naše klijente. Rezultat toga je da smo izrasli u GALA BRAND, holističku sinergiju svih svojih polja interesovanja i rada, kao sto su Gala Dent, Gala Beauty, Gala Life i Gala Invest. Gala je brand i koncept koji sam imala čast da predstavim na poziv „Serbian City Club-a“ iz Velike Britanije, u maju 2017. godine u Londonu, u Richmond House, 79 WhiteHall!

Gala Dent nije samo ordinacija

To je mesto dobre energije gde se spajaju i zajedno dišu ESTETIKA, SIMETRIJA i HARMONIJA, vođene rukom profesionalaca i znalaca!

Gala Concept
[ testimonials ]

Šta kažu o nama

Ordinacija za svaku preporuku. Pre svega, toliko pažnje i posvećenosti(govorim iz iskustva ličnog, jer sam bila neko ko se užasno plašio stomatoloških intervencija, sada više ne). Zaista jedna najveća moguća pohvala i moja ogromna preporuka. Da nije bilo njih i toliko pažljivosti u radu, ja nikada ne bi imala ovaj perfektan osmeh. Bravo za @galadentordinaciju i jedno veliko HVALA!!!❤️🍀
Maja
Po preporuci prijateljice otišla sam u Gala Dent ordinaciju i zaista sam prezadovoljna. Dobila sam osmeh koji sam oduvek želela i sve pohvale za dr Mirjanu i njeno osoblje 🌸
Vesna
Najbolja ordinacija 🙂 Doktorica Mira je, pre svega, jedna predivna osoba, puna razumevanja, strpljiva, spremna da sasluša, a što se tiče posla, pravi je profesionalac.Imala sam od malih nogu strah od zubara, sve dok nisam otkrila Gala dent i divnu doktoricu Miru. Topla preporuka svima koji žele lep osmeh 🙂❤
Marija