Galerija

Kontakt-Info

Koncept estetsko-rekonstruktivne stomatologije, upotpunjen anti-age i beauty tretmanima, počiva na Gala Calm filozofiji, kod koje je primarno da pacijent uživa u dolasku u GalaDent ordinaciju i da se oseća potpuno opušteno u njoj.

Zajedno sa svojim stručnim i dobro uhodanim timom, dr Mirjana Milutinović se trudi da svaki pregled i tretman budu što prijatniji, bezbolni i bez stresa. Opredelila se za kolorit vedrih boja, koji oslobađa pacijenta početnog straha i nelagodnosti. Tu je i muzika, za dodatno opuštanje. Mislilo se i na aromaterapiju, koja prostor ispunjava lekovitim mirisom. Sve to čini ambijent prijatnim za pacijenta, a ordinaciju „zonom poverenja“ kojoj se on rado vraća.
Bez obzira da li pacijent dolazi na estetsku korekciju zuba, saniranje upale ili zbog potpune rekonstrukcije vilice – dr Mirjana Milutinović uvek odvoji dovoljno vremena da ga obavesti detaljno o mogućnostima, procesu lečenja, mogućim rizicima, troškovima i alternativama, tako da zajednički pronađu koncept lečenja koji odgovara željama, potrebama i očekivanjima pacijenta.
Gala Calm filozofija podrazumeva i moderan metod rada, koji uključuje nežne i inovativne terapije, najsavremenije dijagnostičke alate i svu potrebnu opremu i tehniku za rešavanje jednostavnih ali i veoma složenih stomatoloških slučajeva.
Spektar usluga u ordinaciji se proteže od profilakse i terapije paradontopatije do estetsko-rekonstruktivne stomatologije, implantologije i ortodoncije. Praktično svi pregledi i tretmani obavljaju se direktno u GalaDent ordinaciji i bez dodatnih napora za pacijenta.
Zajednički cilj je ostvaren a Gala Calm filozofija sprovedena do kraja, tek kada pacijent izađe iz ordinacije ispunjen mirom i zadovoljstvom, dok mu lice krasi novi, samouvereni osmeh.