Galerija

Kontakt-Info

Dr spec. Mirjana Milutinović Vas vodi kroz terapiju sa istinskim znanjem i posvećenošću. Planira za Vas, organizuje Vaše vreme, bira materijale i brine da do zajedničkog cilja dođete sa lakoćom i lepotom ulaganja u sebe i svoje zdravlje. Ona voli svoj posao, voli i ceni osobe kao što ste Vi koji ste joj poverili Vaše zdravlje i ukazali poverenje u radu. Zato se trudi da prevaziđe Vaša očekivanja kada je kvalitet, ali i estetika u pitanju!

gala concept

 

FILOZOFIJA
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GALA DENT SE NALAZI U SAMOM SRCU BEOGRADA, NA VRAČARU!

Ako ste poklonik lepog i volite da se na Vama vidi skladna i otmena lepota, dolaskom u Gala Dent po usluge, Vi ste na pravom mestu! Za pacijente kao što ste Vi, želela sam da omogućim prijatan i nadasve opušten ambijent koji oslobađa straha i neprijatnosti, a zatim i omogućava nesmetan rad pri kreiranju Vašeg osmeha!

Mi u Gala Dentu smo rasli, usavršavali se i razvijali tokom 2 decenije duge prakse, čineći samo najbolje za naše klijente. Rezultat toga je da smo izrasli u GALA BRAND, holističku sinergiju svih svojih polja interesovanja i rada, kao sto su Gala Dent, Gala Beauty, Gala Life i Gala Concept. Gala je brand i koncept koji sam imala čast da predstavim na poziv „Serbian City Club-a“ iz Velike Britanije, u maju 2017. godine u Londonu, u Richmond House, 79 WhiteHall!

Gala Dent nije samo ordinacija, to je mesto dobre energije gde se spajaju i zajedno dišu ESTETIKA, SIMETRIJA i HARMONIJA, vođene rukom profesionalaca i znalaca!