Galerija

Kontakt-Info

Gala Aesthetic –Dr. Mirjana Milutinović-Kompletna stomatološka praksa i estetski tretmani na jednom mestu

Estetska stomatologija je nova grana savremene stomatologije, koja pruža dugotrajna stomatološka rešenja, sa akcentom na vrhunskoj estetici zuba, usta i vilice.
Stručni GalaDent tim, na čelu sa dr Mirjanom Milutinović, ističe da su simetrija, estetika i harmonija uvek najbolje rešenje za pacijente. Primarni cilj njihovog stomatološkog centra jeste blistavi osmeh, dobro izbalansiran sa izgledom lica i tela. Osmeh koji pleni dopadljivošću i skladom sa umom i energijom kojom čovek zrači.
U želji da pacijent bude potpuno zadovoljan, asortiman GalaDent estetske stomatologije uključuje: beljenje zuba, bele ispune (inleje), krunice i fasete za rekonstrukciju osmeha i zagrižaja, kompozitne fasete za rekonstrukciju pojedinih zuba, lasersku korekciju desni, kao i sveobuhvatni spektar implantoloških i protetskih usluga.
Ono što je dr Mirjani Milutinović posebno važno jeste pronalaženje individualnih rešenja koja idu korak dalje od oralnog zdravlja i obuhvataju i estetsku medicinu, odnosno neinvazivne anti-age i beauty tretmane. Rešenja koja doprinose lepoti i podmlađivanju ne samo osmeha, već i lica i tela.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu dr Mirjane Milutinović, stalnom usavršavanju i daljem obrazovanju, korišćenju novih tehnologija i specijalnih procedura i na kraju, ali ne i najmanje važno, njenoj velikoj strasti prema lepoti i umetnosti, ordinacija GalaDent u stanju je da:

• svojim pacijentima ponudi stomatološku negu koja ispunjava najviše estetske zahteve, u skladu sa njihovim individualnim potrebama,
• planira anti-age i beauty tretmane sa akcentom na donju trećinu lica, koji uključuju: mezoterapijske koktele, hijaluronske filere, neinvazivni fejs lifting, mezoniti… Tu su i botox, baby botox (mezobotox), te konturisanje i popunjavanje usana, neutralisanje podočnjaka, nadogradnja trepavica…
• sprovede higijenske i druge masaže lica (roleri, dermapenovi, joga lica), kao i limfne i relax masaže celog tela koje su bezbolne i posebno nežne (masaža svećama, masaža himalajskim solima, masaža biljnim jastučićima)
• da ponudi G-Beauty – luksuznu kozmetiku za zube, lice i telo
G – BEAUTY dentalna kozmetika na bazi organskog bilja, bez parabena i konzervansa, koja je pod specijalnim postupcima tehnološke obrade spakovana u luksuzne bočice, uključuje: pastu za zube na bazi zeolita; vodicu za svež dah, negu sluznice usne duplje i zdravlje gornjih disajnih puteva; piling za usne; balzam za usne; sjaj za usne; sjaj za zube…
Cilj je da korisnik neguje usta, zube i desni na potpuno nov način, čime produžava vek i blistavost osmeha.
U G – BEAUTY setu nalazi se i eliskir mladosti za lice, serum koji menja noćnu kremu za lice, hidrator od lavande za lice, tonik od krastavca za podočnjake i limfnu drenažu lica, krema za mirisno stopalo…