Galerija

Kontakt-Info

Dentalni turizam

Šta je dentalni turizam?

Reč turizam sama po sebi budi lepa osećanja. Svi volimo da putujemo, obilazimo razne destinacije upoznajemo nove kulture. Za putovanje je potrebno, osim novca i izdvojiti i vreme. Dugo očekivani odmor mami na uvek nove destinacije. Međutim, šta kada zub zaboli? Kada je neophodno uraditi na svojim zubima veće intervencije? Onda na odmor moramo zaboraviti jer se na put ne ide sa zdravstvenim problemima.

To je loša vest!

Dobra vest je da se mi u Srbiji u Beogradu, u našoj ordinaciji Gala Dent bavimo dentalnim turizmom. To je način rada koji podrazumeva udruživanje Vašeg odmora uz lečenje Vaših zuba. Mi smo osmislili specijalne programe, kako biste u toku lečenja i izrade novih zuba kod nas imali i odličan odmor i iskoristili svaki slobodan trenutak van ordinacije da uživate, odmarate se i opustite.

Šta su prvi koraci?

Gala concept

Što se tice samog rada u ordinaciji, predvideli smo da procedure budu dobro isplanirane unapred kako bi ste se što kraće zadržavali kod nas. To znači da, ako se odlućite za ovu vrstu odmora, pošaljete nam upit, Vaše Xray snimke, 3D snimke, fotografije Vaših zuba i Vašeg osmeha, kako anfas tako i profila. Nakon upitnikaa koji dobijete od nas i preciznih odgovora mi planiramo Vaš savršen Gala osmeh!
Šaljemo Vam predloge i opcije od povoljnijih do najskupljih varijanti, kao i objašnjenja prednosti i razlike izmedju njih. Kada smo sigurni da ste razumeli dinamiku rada i proces dogovaramo se o terminu.

Koliko puta je potrebno da nas posetite?

Lepa vest je da mnogo toga možete završiti samo u jednoj poseti. Na primer:

U dve posete rešavamo

Napomena:
Između dve faze, pacijent nosi veoma kvalitetne i lepe privremene krunice koje su slične budućim zubima.

Kako izgleda boravak u našoj ordinaciji ?

Gala Concept

Imamo individualan pristup svakom pacijentu. Poverenje je ključni momenat u radu! Trudimo se da, iako smo se u prethodnoj komunikaciji putem mejla ili telefonskig razgovora dobro razumeli, to i potvrdimo Vašim dolaskom u našu ordinaciju. Naime, u prijatnoj atmosferi i bez žurbe, prolazimo zajedno predložen plan terapije i odgovaramo na sva Vaša pitanja. Kada je to rešeno, smeštamo Vas u udobnu stomatološku stolicu. Uz zvuke rekaksirajuće muzike i mirisa iz programa aromaterapije, namenjeni takođe za relaksaciju duha i tela, mi krećemo.

Prvo rešavamo lagane probleme kako biste imali vremena sa se opustite i bliže uspostavite kontakt sa Vašim doktorom. Već posle prvog tretmana Vi ćete imati isecaj da ste oduvek bili deo nas i našeg tima. Imaćete osećaj posvećenosti koju Vam pružamo, profesionalnosti i brige za svaki naš korak koji se tiče Vas i Vašeg zdravlja. Nama je veoma važno da se osećate sigurno i prijatno kod nas i da na kraju budete zadovoljni ishodom rada. Želimo da istaknemo da se trudimo da sve procedure prođu bezbolno korišćenjem posebnih tehnika u anesteziji. Pažljivi smo i strpljivi koliko god je to potrebno.

Kako izgleda boravak van naše ordinacije?

Kada se javite da zakazete termin mi vam možemo organizovati prevoz sa aerodroma ili po gradu, smeštaj apartman/hotel u blizini. (Ove usluge nisu deo našeg paketa I plaćaju se dodatno.).
Nakon dolaska kod nas, sledi osveženje, pregled i razgovor. Nakon svake posete u slobodno vreme možete posetiti:

  • restorane, klubove, bašte
  • koncerte
  • noćni život Beograda
  • obići grad autobusom
  • posetiti znamenitosti u Beogradu i okolini
  • ako imate 2 i više dana između procedura moguće je obići neku vinariju u okolini, salaš ili etno selo i vratite se osveženi i odmorni.

Šta još Gala Dent može da učini za Vas?

Estetski tretmani

Pored estetike zuba, u našoj ordinaciji se bavimo i anti aging procedurama kako bi smo unapredili i kompletirali estetiku lica. Od procedura nudimo:

Prednosti Dentalnog turizma kod nas

Ako poželite da odmor provedete na ovaj način, nećete zažaliti. Uštedećete vreme, novac, maltretiranje. Dobićete vrhunski kvalitet za značajno manje novca nego u regionu odakle dolazite. Vrhunski materijali koje koristimo, sa sertifikatima koje posedujemo, garantuju dugovečnost svakom radu. Stručnost i posvećenost tima doktora i tehničara koji se bave samo Vama i Vašim problemom sve dok ga ne reše.